VIŠE

Žmanski i GOLIJA

Kozji sir Žmanski, polutvrdi je sir koji se radi od sirovog kozjeg mlijeka. U našoj sirani radimo ga po tradicionalnoj recepturi, a proces njegova zrenja traje minimalno 100 dana.

Kozji sir Golija proizvodimo od kuhanog mlijeka, a pakiramo kao mladi kozji sir.

Naša priznanja

Najveće nam je priznanje zadovoljan kupac naših proizvoda. No o kvaliteti našeg sira govore i stalna priznanja od strane Agronomskog fakulteta u suradnji sa HPA. Od 2004. smo ponosni vlasnici 5 brončanih, 8 srebrnih te 10 zlatnih plaketa, a prepoznati smo i na međunarodnim natjecanjima (Cremona 2006.).

Naše imanje

Na našem imanju koze šeću netaknutom prirodom, brste i biraju najkvalitetnije biljke na otoku. Upravo je to ono što njihovu mlijeku daje posebnu aromatičnost, koja daje tako dobar okus našem kozjem siru.

Ispaša koza

Naše su koze na slobodnoj ispaši tijekom cijele godine, a i u zatvorenom brinemo da kvaliteta njihove prehrane bude vrhunska i u skladu s ekološkim principima. U brizi o stadu i ishrani koza rado sudjeluju svi članovi naše obitelji pa i oni najmlađi.

Garancija kvalitete

Iza našeg sira krije se predan rad i trud cijele obitelji. Cilj nam je svakome tko voli domaći sir i prepoznaje njegovu kvalitetu ponuditi vrhunski proizvod kojem se zna podrijetlo – proizveden ekološki, kako bi čista i netaknuta priroda u kojoj nastaje takvom i ostala.

Kontakt

Zanimaju vas naši eko proizvodi? Želite rezervirati svoj odmor u netaknutoj prirodi? Kontaktirajte nas preko forme 'Pošaljite upit' i potrudit ćemo se odgovoriti na vam najkraćem roku.

Pošaljite upit

Molimo, ispunite polja kako bi vas mogli kontaktirati:

 


Žman, 23282 HR Dugi Otok